Μπεσίκτας – Αρης: «Να δω όσα ζητάω με τον ΠΑΟΚ» είπε ο Γιαννάκης

Μπεσίκτας – Αρης: «Να δω όσα ζητάω με τον ΠΑΟΚ» είπε ο Γιαννάκης

Εν μέρει ικανοποιημένος ο Ελληνας τεχνικός, παρά την ήττα με 22 πόντους διαφορά. Διέκρινε βελτίωση σε σχέση με άλλα εκτός έδρας ματς του Άρη και ζήτησε ακόμη περισσότερα θετικά στοιχεία στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρης ηττήθηκε με 22 πόντους διαφορά από τη Μπεσίκτας, ωστόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα εκτός έδρας ματς.

Ο «δράκος» στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του, εξηγώντας πως το απαιτητικό ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή για το Κύπελλο, είχε επιπτώσεις στους παίκτες του. Ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ζήτησε από τους αθλητές του να δώσουν αυτά που μπορούν κι επιθυμεί και ο ίδιος να καταθέσουν στο παρκέ.

«Ξέραμε ότι ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, διαβάσαμε σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Μπεσίκτας πήρε το προβάδισμα, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και έτσι ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και να πάρει διαφορά. Στα τελευταία 4-5 λεπτά δεν είχαμε την ενέργεια να παλέψουμε, γιατί προερχόμαστε κι από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για 25 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά είχαμε σκαμπανεβάσματα και χάσαμε εύκολα. Δεν είναι αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».
Συνεχίζοντας ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Κάναμε ένα σχετικά καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας, αλλά χάσαμε και με διαφορά. Υπάρχουν πράγματα που ζητάω από τους παίκτες μου, αλλά ακόμα δεν τα έχουμε δει. Θέλω να τα δω στη συνέχεια. Δεν βλέπω την αντίδραση που πρέπει», ενώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σχολίασε πως «είναι ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω ότι οι παίκτες παίζοντας σε ένα γεμάτο γήπεδο θα έχουν περισσότερη επιθυμία να αποδείξουν την ικανότητά τους…».

Από την πλευρά του Σπύρος Μούρτος επεσήμανε: «Για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Παίξαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και απέναντι σε τέτοιες ομάδες απαιτείται να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος, να μη χαλάς το μυαλό σου σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε λάθη, θα τα δούμε στο βίντεο όπως είπε και ο κόουτς και έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Κατόπιν ο αρχηγός των κίτρινων ρωτήθηκε πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα του Άρη προς το καλύτερο και απάντησε: «Μόνο με δουλειά, για να βγει το αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Θα είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται πάθος, ετοιμότητα και συγκέντρωση. Πιστεύω ότι με αυτά τα στοιχεία θα είμαστε καλά… Εκτός έδρας παιχνίδι είναι, εκτός έδρας ντέρμπι. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι όπως και να έχει. Αν και έχει κάποιες ήττες ο ΠΑΟΚ και περίμεναν άλλη εικόνα, θα πρέπει να προσέξουμε πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ