Μανωλόπουλος: «Δεν μπορείς να κερδίζεις με τέτοιο ξεκίνημα»

Μανωλόπουλος: «Δεν μπορείς να κερδίζεις με τέτοιο ξεκίνημα»

Ο Ελληνας τεχνικός απένειμε εύσημα στους παίκτες του για την «επιστροφή» τους στο ματς, ωστόσο στάθηκε στο κακό τους ξεκίνημα και στην κούραση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ, που ανάγκασε την ομάδα του να κυνηγάει σε όλο το ματς, απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την ήττα από τη Στρασμπούρ. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στην προσπάθεια και το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του όταν γύρισαν το παιχνίδι, προσθέτοντας ωστόσο ότι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Στρασμπούρ είναι πολύ καλοδουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι της Κυριακής και το ταξίδι. Θεωρώ ότι είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και αυτό δεν πρέπει να το κάνεις εδώ. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Σχεδόν το καταφέραμε, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια με τέτοια αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και εδώ και σε κάθε σημείο που παίζουμε στην Ευρώπη», είπε ο Μανωλόπουλος.

Από την μεριά του ο Μάικ Γκριν σχολίασε: «Βγήκαμε πολύ νωθροί και ειδικά κόντρα στην Στρασμπούρ στην έδρα της δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στη συνέχεια. Η Στρασμπούρ έπαιξε καλά. Έχουν καλό προπονητή και πήραν καλή διαφορά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ