Κάλεσμα του Καντζούρη στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Βόννης

Κάλεσμα του Καντζούρη στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Βόννης

Ο Ηλίας Καντζούρης περιμένει από τον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί στα Άνω Λιόσια και να δώσει ώθηση στην ομάδα του στο παιχνίδι με τη Βόννη.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της τη νίκη επί του Περιστερίου και στρέφει την προσοχή της στο κρίσιμο παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του BCL κόντρα στη Βόννη (25/10).

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και κάλεσε τον κόσμο της Ένωσης να προσέλθει στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ζινκερνάγκελ: Πώς έγινε η σπίθα στη «φωτιά» της Λιέγης – Τρομερά επεισόδια, τα συζητά ολόκληρη η Ευρώπη (vids+pics)

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Παίζουμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, η οποία είναι αήττητη στη Bundesliga. Έχει τον ίδιο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και αρκετούς από τους παίκτες του κορμού της περασμένης περιόδου, οπότε διακρίνεται για την ομοιογένειά της.

Εμείς, μετά από 48 ώρες καλούμαστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, για να δώσουμε αξία και στη νίκη, που κάναμε μέσα στη Ρέτζιο Εμίλια. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο…».

Από την άλλη, ο Κάμερον ΜακΓκρίφ δήλωσε:

«Αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς έχουμε καλή ψυχολογία. Η νίκη μας επί του Περιστερίου έχει «φτιάξει» ακόμη περισσότερο, το κλίμα στα αποδυτήρια και στοχεύουμε σε μία καλή εμφάνιση, που θα μας φέρει τη νίκη και πιθανότατα ένα καλό πλασάρισμα στον Όμιλό μας. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας, ο οποίος μάς στήριξε στην Ιταλία και μας βοήθησε να φύγουμε νικητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ