Ρίτας – Περιστέρι 89-64: Πρώτη ήττα για την ομάδα του Σπανούλη στο BCL

Ρίτας – Περιστέρι 89-64: Πρώτη ήττα για την ομάδα του Σπανούλη στο BCL

«Βαριά» ήταν η πρώτη ήττα του Περιστερίου στο BCL, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να μην τα καταφέρνει κόντρα στην Ρίτας (89-64). Στο 2-1 το ρεκόρ της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη… παραδόθηκε στη Ρίτας και γνώρισε τη συντριβή 89-64, που ήταν παράλληλα η πρώτη της ήττα στο φετινό Basketball Champions League.

Έτσι υποχώρησαν στο 2-1, ενώ από την άλλη οι Λιθουανοί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη (1-2) στον όγδοο όμιλο. Πρώτος σκόρερ για το Περιστέρι ήταν ο Φρανσίσκο με 17 πόντους, με τον Γάλλο γκαρντ να αποχωρεί τραυματίας στο τέλος του ματς.

Διαβάστε επίσης: Και από επίσημα χείλη η αποπομπή του Ερτέλ από την εθνική Γαλλίας

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα το ματς με τη Ρίτας να παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο έφτασε μέχρι το +15. Το Περιστέρι εμφανίστηκε χωρίς συνοχή στην άμυνα με το ημίχρονο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους στο -26 (52-26).

Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και στην επανάληψη, με το Περιστέρι να κάνει προσπάθεια κυρίως για να… μαζέψει την διαφορά, η οποία παρέμεινε σε διψήφια νούμερα μέχρι το τέλος, με την Ρίτας έτσι να φτάνει στην πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 52-26, 74-51, 89-64

Ρίτας

Περιστέρι 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ