Λυκογιάννης: «Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το ματς με τη Ρίτας – Θα παίξει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο»

Λυκογιάννης: «Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις το ματς με τη Ρίτας – Θα παίξει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρίτας Βίλνιους για το BCL.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας Βίλνιους στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους ματς για το play-in του Basketball Champions League, όπου θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις, ενώ επισήμανε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει ποιος θα το θέλει περισσότερο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

Για το ματς με τη Ρίτας Βίλνιους: «Μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια που έχουμε παίξει, δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις και από τις δύο ομάδες. Μπορεί να κάνουν κάποιες μικρές προσαρμογές. Σε γενικές γραμμές και στα δύο παιχνίδια, είδαμε περίπου τα ίδια πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά την αμυντική αντιμετώπιση που είχαμε από πλευράς Ρίτας.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο εδώ, οπότε είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές, που θα ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ που είναι πάντα ένα θέμα, κυρίως με τη συγκεκριμένη ομάδα και η αμυντική προσήλωση. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το ποιος θα περάσει».

Για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη: «Το κακό είναι ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο να κάνουμε πράγματα. Ο Δημήτρης θα μπει έχοντας κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα οι οποίες δεν περιλαμβάνουν επαφή. Είναι έμπειρο παιδί, έχουμε συνεργαστεί ξανά, οπότε έχει μία εικόνα του τι ζητάμε. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν οι άλλοι γύρω του. Θα έχει κάποιο χρόνο συμμετοχής αύριο οπωσδήποτε».

Για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Δεν είπαμε κάτι διαφορετικό. Το καλό της συμμετοχής στην Ευρώπη, είναι ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να σκέφτεται στο παιχνίδι που πέρασε. Πηγαίνεις γρήγορα στην επόμενη κατάσταση. Θα αφήσουμε αρκετά γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα πίσω μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ομάδα έχει παιδιά που δεν είναι ρούκι.

Υπάρχει ο Μαργαρίτης, ο Κακλαμανάκης, ο Σλαφτσάκης, ο Σαλούστρος, ο Ράιλι, ο Φράνκε που έχει περάσει από πολλά πρωταθλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που είμαστε εδώ οπότε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε εικόνα όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την ικανότητα του αντιπάλου, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κρύψει ο ένας από τον άλλο. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και ποιος το θέλει περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ