Καντζούρης: «Μεγάλη νίκη – Κερδίσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μάχες»

Καντζούρης: «Μεγάλη νίκη – Κερδίσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μάχες»

Ο Ηλίας Καντζούρης ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Γαλατασαράι στην Πόλη.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί της Γαλατασαράι στην Πόλη και ο Ηλίας Καντζούρης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στην ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Το παρκέ του ΟΑΚΑ έγινε κορτ – Χαμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (vid+pic)

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είπαμε πριν από το παιχνίδι πως αν δεν παίζαμε άμυνα δεν θα είχαμε τύχη. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι μετρούσε κατά μέσο όρο σχεδόν 90 πόντους. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος δεν ήμουν πολύ ικανοποιημένος γιατί κάναμε κάποια μικρά λάθη που μας κόστισαν, κάναμε το καλύτερό μας στην άμυνα. Κερδίσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μάχες. Ελέγξαμε τον ρυθμό και χάσαμε μόνο λίγα σουτ. Πήραμε μεγάλη νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του ο Μίτσελ είπε:

«Πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Γαλατασαράι είναι ταλαντούχα με γεμάτο ρόστερ. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε. Ανεβήκαμε και παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Νιώθω πολύ άνετα. Ο προπονητής βλέπει πολλές δυνατότητες σε μένα και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Πολλοί συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί πασέρ και έχουν υψηλό IQ και αυτό με βοηθάει. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτό το επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ