Σαρλόν Κλουφ : «Η ΑΕΚ είναι μια διαφορετική ομάδα»

Σαρλόν Κλουφ : «Η ΑΕΚ είναι μια διαφορετική ομάδα»

Ο άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου και νυν της Μούρθια μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για το Final 4 του Basketball Champions League και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σαρλόν Κλουφ της Μούρθια επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια στην Ελλάδα ως αντίπαλος ελληνικής ομάδας, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο Final 4 του Basketball Champions League. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο μετρώντας μόλις 5 εμφανίσεις με τους Κρητικούς, ενώ είχε μέσο όρο 26,5 λεπτά συμμετοχής, 11,6 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Μάλιστα, είχε αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚ στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στις 19 Δεκεμβρίου του 2015. Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ είχε μάλιστα κάνει εξαιρετική εμφάνιση με 25 πόντους και 2 ασίστ στην ήττα της τότε ομάδας του με 86-70.

Ο Κλουφ καλείται να αγωνιστεί ξανά στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπίσει την Ένωση και να την κερδίσει αυτή τη φορά, με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης. Ο άσος της Μούρθια παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα laopiniondemurcia μιλώντας μεταξύ άλλων και για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα. Το πρωτάθλημα στη χώρα είναι πολύ ανταγωνιστικό και απόλαυσα πολύ την παρουσία μου εκεί με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Θεωρώ ότι και εκείνοι έχουν καλές αναμνήσεις από εμένα.», δήλωσε αρχικά ο γεννηθείς στο Σουρινάμ και διεθνής με την Ολλανδία, γκαρντ.

Για την ΑΕΚ: «Έχω αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και μπορώ να πω ότι τώρα έχει μια τελείως διαφορετική ομάδα. Ξέρω το γήπεδο και μου αρέσει η ατμόσφαιρά του. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Αθήνα για να παίξω σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο.»

Για το Final 4: «Προφανώς η παρουσία της ομάδας μου στο Final 4 είναι ένα έπαθλο για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει φέτος. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε, διότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Στην αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες και η ομάδα αφιέρωσε χρόνο στη σκληρή δουλειά. Γι’ αυτό έχουμε μάθει πλέον πώς να κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά όπως και να έχει είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ