Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Είμαστε ένα ασφαλές μέρος για όλους, γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα» (vid)

Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Είμαστε ένα ασφαλές μέρος για όλους, γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα» (vid)

Η ομάδα από το Ισραήλ πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο «Humans of BCL» και ρίχνει κι αυτή τους τόνους ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα λύσεις τις διαφορές της στο Ισραήλ με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του BCL και με μήνυμά της, θέλοντας να ρίξει κι αυτή τους τόνους για αυτά που έγιναν στα Λιόσια την περασμένη εβδομάδα, τόνισε πως το γήπεδο της είναι ένα ασφαλές μέρος για όποια ομάδα έρθει και πως αυτή και οι οπαδοί της αγαπούν τη διαφορετικότητα και κάθε έναν που αγαπά το μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η επιθετική ισχύς εν τη ενώσει και οι «πυλώνες» του πράσινου οικοδομήματος

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ισραήλ ήταν πρωταγωνίστρια στο νέο επεισόδιο του «Humans of BCL», μια σειράς ντοκιμαντέρ στην ουσία, που προβάλλεται  από πέρσι.

Οι Ισραηλινοί δημοσίευσαν το εν λόγω βίντεο λοιπόν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας τα εξής: «Είμαστε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, ένα ασφαλές μέρος για όλους, για τους οπαδούς, για τους αντιπάλους, για τους παίκτες. Γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα και υποδεχόμαστε κάθε έναν που αγαπά το μπάσκετ. Αυτή είναι η ιστορία μας».

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν και ιθύνοντες της Χάποελ επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι και ο κόσμο και τα ΜΜΕ να επικεντρωθούν στη μπασκετική μάχη με την Ένωση και πουθενά αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ