Ξανθόπουλος : «Να μην δείξουμε την ίδια εικόνα με τη Μούρθια»

Ξανθόπουλος : «Να μην δείξουμε την ίδια εικόνα με τη Μούρθια»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Προμηθέα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μούρθια για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ είχε πολύ κακή εικόνα στον αγώνα με τον Προμηθέα γνωρίζοντας την ήττα στο ΟΑΚΑ και άπαντες είναι σε επαγρύπνηση, διότι σε λίγες μέρες ξεκινάει το Final Four του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για την αναμέτρηση με τη Μούρθια και τόνισε την ανάγκη να παρουσιαστεί η ομάδα του διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Τι να σου πω, αυτό το έχουμε δει τόσες φορές φέτος, τι να πω για την ομάδα; Μακάρι να αντιδράσει όπως κάθε άλλη φορά, αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί μιλάμε για έναν τίτλο. Φυσικά, πρώτα από όλα έχουμε τον ημιτελικό, που παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Μακάρι να μη δείξουμε την ίδια εικόνα την Παρασκευή», τόνισε ο πολύπειρος γκαρντ.

Όσο για τη Μούρθια, αντίπαλο της ΑΕΚ στον ημιτελικό; «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά εκτός έδρας, από ό,τι έχω δει. Είναι μια αθλητική ομάδα, πολύ δυνατή και παίζει στα όρια του φάουλ. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά της και να δείξουμε πράγματα, που δεν δείξαμε με τον Προμηθέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ