Την Πέμπτη η συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μπάουμαν

Την Πέμπτη η συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μπάουμαν

Ο Παναθηναϊκός οργανώνει το μέλλον του μακριά από την Ευρωλίγκα, καθώς όλα δείχνουν πως οι πράσινοι ξεκινούν τις κινήσεις για να προσχωρήσουν στη ΦΙΜΠΑ.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάτρικ Μπάουμαν αναμένεται να έχει αύριο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαδικασία προσχώρησης του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ , το θεσμικό πλαίσιο, τα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά και το συνολικό πλαίσιο στο οποίο θα κληθεί να αγωνιστεί το τριφύλλι.

Μετά τη συνάντηση που είχε γίνει στην Ελβετία στα γραφεία της ΦΙΜΠΑ, είναι η δεύτερη δημόσια συνάντηση των δυο πλευρών η οποία και καταδεικνύει την δεδομένη επιθυμία των πρασίνων να αποχωρήσουν από την Ευρωλίγκα. Εξάλλου ο «πόλεμος» με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχει φτάσει στο τέρμα με τις δυο πλευρές να κάνουν ακραίες κινήσεις αδιαφορώντας ακόμα και για τα αυτονόητα.

Έχουν φτάσει στο σημείο η Ευρωλίγκα να μη σέβεται το πένθος της οικογένειας Γιαννακόπουλου και απτόητη να στέλνει ενημερώσεις για πειθαρχική δίωξη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει δημόσια δήλωση λέγοντας στον Μπερτομέου: «Άντε γαμ…»!

Εξάλλου σήμερα ο Πατρίκ Κομνηνός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM προανήγγειλε ουσιαστικά τις συναντήσεις λέγοντας μεταξύ άλλων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ