Χάρις : «Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Χάρις : «Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ο Μάνι Χάρις μίλησε για το Final Four του Basketball Champions League και τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τη Μούρθια στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ο Μάνι Χάρις σε δηλώσεις του στην Sporday, έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με τους Ισπανούς τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να προκριθούν. Επίσης ο γκαρντ της Ένωσης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ξεκαθάρισε πως αν χρειαστεί να πάρει το τελευταίο σουτ στο παιχνίδι δεν πρόκειται να διστάσει.

«Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την σπουδαία πρόκληση. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις μέρες. Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό το Final Four για την ομάδα. Αυτό το τρόπαιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θα τα δώσουμε όλα».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Όταν ήρθα στην ομάδα, ήξερα αυτόν τον στόχο που υπήρχε και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονείς για τέτοιες προκλήσεις. Φυσικά, εδώ που φτάσαμε θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Γι’ αυτό θα παλέψουμε, γι’ αυτό θα πολεμήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Ο Χάρις στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν παρατά ποτέ κανένα παιχνίδι: «Έχουμε τον χαρακτήρα του νικητή, τον χαρακτήρα του μαχητή. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά διαθέτουμε ένα σύνολο που παλεύει μέχρι τέλους. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Με όπλο την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό, ώστε να κάνουμε άλλο ένα σημαντικό βήμα».

Τέλος, ο γκαρντ της Ένωσης τόνισε πως δεν θα φοβηθεί να πάρει το τελευταίο σουτ: «Αν χρειαστεί να πάρω το τελευταίο σουτ, θα το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ