Σάκοτα σε κόσμο: «Ευχαριστούμε, εσείς το πήρατε σήμερα»

Σάκοτα σε κόσμο: «Ευχαριστούμε, εσείς το πήρατε σήμερα»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς της Ενωσης για τη στήριξή τους στον ημιτελικό με την Μούρθια.

Η ΑΕΚ νίκησε τη Μούρθια και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Basketball Champions League, όπου την Κυριακή θα τα δώσει όλα απέναντι στη Μονακό, προκειμένου να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια, ο Ντούσαν Σάκοτα πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους οπαδούς της Ενωσης για τη στήριξη και τη βοήθειά τους! «Μάγκες, σας ευχαριστούμε πολύ. Εσείς το πήρατε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο οποίος υποκλίθηκε στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.

Ο κόσμος από την πλευρά του αποθέωσε τον Ντούσαν Σάκοτα και τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι τους έκαναν περήφανους και έγραψαν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον αυτό που έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι ο μεγάλος τελικός, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να είναι έτοιμοι για μια πολύ μεγάλη μάχη!

Ο Σάκοτα στον αγώνα με την Μούρθια παρέμεινε στο παρκέ για 23:45 λεπτά, στα οποία είχε 15 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 7/8 βολές, ενώ παράλληλα μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ