Ναβάρο: «Είχαμε καρδιά, αλλά κάναμε σημαντικά λάθη»

Ναβάρο: «Είχαμε καρδιά, αλλά κάναμε σημαντικά λάθη»

Ο προπονητής της Μούρθια αμέσως μετά το ματς εξήγησε τα αίτια της ήττας της ομάδας του από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Champions League.

Σε ένα ματς θρίλερ, η ΑΕΚ νίκησε τη Μούρθια 77-75 και πήρε την πρόκριση στον Τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής των ηττημένων Ίμπο Ναβάρο, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση, μίλησε για τα λάθη της ομάδας του που έφεραν την ήττα, αποφεύγοντας να σχολιάσει ωστόσο τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των Ισπανών:

«Κατ’ αρχάς, θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη και την πρόκριση της στον τελικό. Δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε ωστόσο είμαι ικανοποιημένος για την καρδιά και τη ψυχή που βγάλαμε στο γήπεδο. Γυρίσαμε από το -15 πριν το ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία μας να ισοφαρίσουμε, παλέψαμε ως το φινάλε.

Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, όλοι μπορούν να δουν αυτό που έδειξαν οι κάμερες. Στο φινάλε δόθηκαν πολλά επιθετικά φάουλ όμως αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι που πάει πόντο πόντο. Νομίζω ότι κάναμε πρόβλημα με τα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, μολονότι είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ.

Αυτό ακριβώς, ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Είχαμε λάθος επιλογές στο τέλος του κάθε δεκαλέπτου που μας στοίχησε και ψυχολογικά. Είχαμε καλά ποσοστά αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ