Μαυροειδής: «Ενιωσα δέος, θα… έτρωγα όποιον υπήρχε»

Μαυροειδής: «Ενιωσα δέος, θα… έτρωγα όποιον υπήρχε»

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Μούρθια και υποκλίθηκε στον κόσμο της Ενωσης.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μούρθια και την πρόκριση στον τελικό του Basketball Champions League.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τα έβαλε με όλη τη φροντ λάιν της ισπανικής ομάδας και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η Ενωση να πάρει την πρόκριση, τόνισε ότι όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι χαρούμενοι και πλέον κοιτάζουν τον τελικό.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά είχε κάποια κενά διαστήματα και έδωσε τη δυνατότητα στη Μούρθια να επιστρέψει. Ο έμπειρος σέντερ υποκλίθηκε στους φιλάθλους της Ενωσης, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν μπήκε στο γήπεδο ένιωσε δέος από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε με μία σκληρή και δυνατή ομάδα. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και φτάσαμε στη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε πολλά λάθη κατά την διάρκεια του ματς. Είχαμε κενά διαστήματα και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς πιο νωρίς. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα για το ματς της Κυριακής», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν βγήκα στο ζέσταμα ένιωσα δέος. Είπα από μέσα μου πως δεν γίνεται να χάσουμε, είπα ότι θα δώσω ότι έχω μέχρι να μην μπορώ να περπατήσω. Θα… έτρωγα όποιον υπήρχε».

Για την ένταση στο τέλος του παιχνιδιού: «Δεν ξέρω  τι συνέβη στο τέλος. Γίνονται αυτά όταν μία ομάδα βιώνει έναν αποκλεισμό, μπορεί να έχει νεύρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ