Καββαδάς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Καββαδάς: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Ο σέντερ της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο ματς με τη Μούρθια και τόνισε ότι στον τελικό όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ΑΕΚ μετά από ένα ματς θρίλερ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μούρθια και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Καββαδάς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν κατάθεση ψυχής και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τελικό με τη Μονακό, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:      

«Έχουμε μέταλλο. Η ομάδα ανταποκρίνεται στα δύσκολα. Κάνουμε λάθη, αλλά πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Κάναμε κατάθεση ψυχής και το όνειρο γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Μας στήριξε ο κόσμος και θέλουμε να τον ξαναδούμε και στον τελικό.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό πρώτα για εμάς και τον ιδρώτα μας, μετά για τον πρόεδρο που κάνει τόσα για εμάς και μετά για τον κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Για το μεγάλο τελικό με τη Μονακό, δήλωσε: «Είναι ένα ματς, ένας τελικός. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε όλοι την ψυχή μας. Πρέπει να βγούμε με παρωπίδες, να μην ακούμε τίποτα και να δώσουμε τα πάντα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ