AEK : Μισό εκατομμύριο λόγοι για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό

AEK : Μισό εκατομμύριο λόγοι για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό

Οι παίκτες της ΑΕΚ, πέρα από το κίνητρο της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τίτλου, έχουν αρκετούς λόγους ακόμα για να νικήσουν τη Μονακό και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τη Μονακό στον μεγάλο τελικό του Basketball Champions League στο κλειστό του ΟΑΚΑ και βρίσκεται 40 λεπτά μακριά από την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Η Ένωση στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου φετινού της τροπαίου (μετά το Κύπελλο Ελλάδας) και του πιο σημαντικού στην εποχή του Μάκη Αγγελόπουλου στους κιτρινόμαυρους. Όμως η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης, την ομάδα που έχει χάσει μόλις δύο φορές σε 19 αγώνες φέτος και που είναι το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει τον τίτλο.

Το έργο της Ένωσης είναι δύσκολο, ο κόσμος της αναμένεται να κατακλείσει το ΟΑΚΑ, ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες των κιτρινόμαυρων έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος έβαλε στην αρχή της χρονιάς ως όρο στα συμβόλαια όλων των αθλητών της ομάδας ένα πριμ επίτευξης στόχου για το Basketball Champions League, που συνολικά φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μόνο και μόνο η παρουσία της Ένωσης στον τελικό της έχει αποφέρει σημαντικά έσοδα, ενώ με ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα εισπράξει ένα ποσό που αγγίζει τις 600.000 ευρώ και που ουσιαστικά θα είναι το πριμ για τους παίκτες. Συνολικά η ΑΕΚ θα εισπράξει από τη διοργάνωση του Final Four τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει το 1,6 εκατ. σε περίπτωση που πανηγυρίσει τον τίτλο.

Αυτό σημαίνει πως ο Μάκης Αγγελόπουλος, που πλήρωσε 950.000 για να διεξαχθεί η διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, έχει ήδη πάρει πίσω τα λεφτά αυτά, ενώ αν η Ένωση κερδίσει τη Μονακό, τότε αυτόματα θα «πληρωθεί» το πριμ επίτευξης στόχου στους παίκτες των κιτρινόμαυρων, χάρη στις 600.000 ευρώ που εισπράττει ο νικητής του τελικού της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ