Αγγελόπουλος: «Χωρίς όνειρο δεν προχωράς στον αθλητισμό»

Αγγελόπουλος: «Χωρίς όνειρο δεν προχωράς στον αθλητισμό»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για την κατάκτηση του Basketball Champions League και μοίρασε συγχαρητήρια για τη σπουδαία επιτυχία!

Ο άνθρωπος που ένιωθε περισσότερο δικαιωμένος από όλους στο ΟΑΚΑ ήταν αναμφίβολα ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του και για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας μετά τον τελικό είπε:

Για την ιστορία που συνεχίζει να γράφει η ΑΕΚ και το κομμάτι που του ανήκει: «Δεν συμφωνώ. Νομίζω πως το μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει σε παίκτες, προπονητή και στον υπέροχο κόσμο μας. Ήταν ο έκτος παίκτης. Εγώ έβαλα το όνειρο. Χωρίς όνειρο δεν προχωράς στον αθλητισμό. Ήταν ένα μεγάλο όνειρο για εμένα. Δύο τελικούς σε τρεις μήνες. Τους κερδίσαμε και τους δύο».

Για όσους αξίζουν συγχαρητήρια: «Ο Ζιάγκος κράτησε την ομάδα στα δύσκολα. Ο Μανωλόπουλος έχει σημαντική συνεισφορά. Ο Σάκοτα ολοκλήρωσε το έργο».

Για τις υπερβάσεις της ΑΕΚ: «Για εμένα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι η ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσα να πω ταβάνι την Ευρωλίγκα. Σε αυτή τη διοργάνωση ήρθαμε, αυτό το Κύπελλο πήραμε. Τα μπάτζετ είναι μεγάλη συζήτηση. Οι δύο ανταγωνιστές μας χτίζουν τα ρόστερ με βάση τα εγγυημένα συμβόλαια που έχουν. Κρατάμε την επιτυχία, θα χτίσουμε πάνω σε αυτήν. Τα καλύτερα έρχονται».

Για το αν θα αλλάξει διοργάνωση η ΑΕΚ: «Θεωρώ κορυφαίο το πρωτάθλημα των πρωταθλητών και των καλύτερων. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα για την Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει στο τραπέζι δεκαετές συμβόλαιο. Είναι άκαιρο και άσκοπο να πάρεις μέρος για μια – δυο – τρεις χρονιές. Δεν έχει τα αθλητικά κριτήρια που υπερασπιζόμαστε. Η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κατάκτηση».

Για το γήπεδο της «Ένωσης»: «Είμαστε σε καλό δρόμο, σε καταληκτικές συζητήσεις με την Πολιτεία, σε ό,τι αφορά το Ποδηλατοδρόμιο. Ελπίζω μέσα στο επόμενο δίμηνο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις».

Για την επιλογή του Δημήτρη Μαυροειδή και το κατά πόσο ήταν προσωπική του, επειδή το όνομά του είναι Μαυροειδής: «Δεν κάνετε λάθος. Δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά δική μου εισήγηση. Οι προπονητές επιλέγουν, έχουν τον τελευταίο λόγο. Ήταν καλή εισήγηση, ίσως πάρω και ρόλο scout. Δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει ομάδα με ιεραρχία».

Για τα «κιτρινόμαυρα» συγχαρητήρια που θέλει να δώσει: «Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους, σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Είχαμε μια παραγωγή ταινίας ως AEK. Οργάνωση, παραγωγή, πρεμιέρα, κινηματογράφοι. Και μετά αναλάβαμε το Φάιναλ φορ. Για πρώτη φορά στην ιστορία το ανέλαβε ομάδα. Μέσα σε 20 μέρες έγινε ό,τι είδατε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον οργανισμό της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ