Γκριν: «Παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε τη νίκη»

Γκριν: «Παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε τη νίκη»

Ο Αμερικανός, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού με την Μονακό, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ για την υπομονή τους.

Ο Μάικ Γκριν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στον τελικό με τη Μονακό και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η Ενωση να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Αμερικανός, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ για την υπομονή τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε τη νίκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου που είχαν υπομονή μαζί μου μετά τον τρόπο με τον οποίο έπαιξα στον ημιτελικό της Παρασκευής. Μου έδωσαν μία ακόμη ευκαιρία. Παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε καλά στον ημιτελικό με την Μούρθια: «Οι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν γιατί δεν μιλούσα, γιατί ήμουν έτσι. Είναι όμορφο το συναίσθημα όμως να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου και να κερδίζω με την ομάδα ακόμη έναν τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ