Πρόεδρος Χάποελ Χολόν: «Δεν θα παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν»

Πρόεδρος Χάποελ Χολόν: «Δεν θα παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν»

O πρόεδρος της Χάποελ Χολόν, Έιταν Λανθιάνο, τόνισε πως η FIBA πήρε την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό δεν θα γινόταν ποτέ.

Δηλώσεις στο «Walla Sport» παραχώρησε ο πρόεδρος της Χάποελ Χολόν, Έιταν Λανθιάνο, και ξεκαθάρισε πως η FIBA πήρε την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ πρόσθεσε πως αυτό δεν θα συνέβαινε ακόμη και αν ανάγκαζαν τους Ισραηλινούς να το κάνουν.

Η ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με το BCL, προκειμένου η Χάποελ να αναζητήσει άλλη έδρα, αφού παρά την αρχική θετική πρόθεση των «κιτρινόμαυρων», υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Η «τρικυμία» ήταν το χειρότερο…

Όσα είπε ο Λανθιάνο:

«Η Ομοσπονδία μας ζήτησε βοήθεια για τις ομάδες και ήρθε σε επικοινωνία με τις άλλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης. Η ελληνική Κυβέρνηση ήταν η μόνη που δέχτηκε να αναλάβει τη φιλοξενία και την ασφάλεια. Τότε η FIBA εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα παίξουμε στα Λιόσια.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να είναι καλή και αμέσως θύμισε πως οι φίλοι της στηρίζουν την Παλαιστίνη. Δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Μετά τα οργισμένα μηνύματα που λάβαμε από τους Έλληνες και ό,τι συνέβη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ίδιο γήπεδο, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν δε θα παίζαμε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ