ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπελιάουσκας-Άλστον ενόψει Τόφας

ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπελιάουσκας-Άλστον ενόψει Τόφας

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον «τελικό» κόντρα στην Τόφας, με τον Φώτη Τακιανό να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Μπελιάουσκας και Άλστον.

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τόφας είναι ο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στους «16» του Basketball Champions League.

Τα δύο προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Φώτη Τακιανό είναι εκείνα των Λαουρίνας Μπελιάουσκας και Τζάστιν Άλστον, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι της φετινής σεζόν. O ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται την Tofas, την Τρίτη 16/1 στις 19:30 κι αυτό είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους “16” του Basketball Champions League.

Σε αυτόν ειδικά τον αγώνα το πάθος θα κυριαρχήσει. Ξεκινώντας από την κερκίδα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και την ομάδα, που με πάθος θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, παρά τα προβλήματα που και πάλι αντιμετωπίζει.

Αυτό άλλωστε επεσήμανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός μιλώντας για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι, αλλά και ο Elvar Fridriksson, που ανέφερε το ένα και μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό όλων, την πρόκριση!

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο Laurynas Beliauskas ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Justin Alston συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Η συμμετοχή και των δύο παικτών θα αποφασιστεί πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ