Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να προκριθούμε»

Ζούρος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να προκριθούμε»

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τη Χάποελ Χολόν.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χάποελ Χολόν και ηττήθηκε με σκορ 79-68 για το Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Ζούρος, που έκανε ντεμπούτο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η Ένωση είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να προκριθεί.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ζούρος:

«Συγχαρητήρια στην Χάποελ Χολόν. Άξιζαν να κερδίσουν σήμερα. Για μας, είμασταν λίγο μπερδεμένοι με την άμυνα ζώνης που αντιμετωπίσαμε. Κολλήσαμε και διστάζαμε συνεχώς .Πιστεύω στους παίκτες μου και ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό. Δεν έχουμε φυσικά πολύ χρόνο.

Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, ξεκινώντας από το παιχνίδι του πρωταθλήματος και μετά στο επόμενο κόντρα στην Μούρθια. Κάναμε πολλά λάθη σήμερα και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Κρίσιμα ριμπάουντ γιατί τους δώσαμε ευκαιρία για έξτρα πόντους και ελεύθερα τρίποντα. Αλλά, πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι, κάθε δευτερόλεπτο.

Γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ αλλά και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε κόντρα στην Μούρθια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ