Αρης – Αβελίνο : «Μας έβαλαν μεγάλα και όμορφα καλάθια», είπε Σακριπάντι

Αρης – Αβελίνο : «Μας έβαλαν μεγάλα και όμορφα καλάθια», είπε Σακριπάντι

Ο Πίνο Σακριπάντι στάθηκε στα μεγάλα, και ωραία καλάθια που έβαλε ο Άρης στα κρίσιμα σημεία, τα οποία όπως είπε έκριναν το παιχνίδι.

Η Αβελίνο υπέστη μια σκληρή ήττα από τον Αρη με 59-56, με τον «αυτοκράτορα» να πραγματοποιεί εντυπωσιακή αντεπίθεση στα τελευταία δέκα λεπτά και να «κλέβει» ένα ματς που φαινόταν σχεδόν χαμένο.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Πίνο Σακριπάντι χαρακτήρισε μεγάλα και όμορφα τα καλάθια του ελληνικού συγκροτήματος.

«Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε καλό μπάσκετ για 35-36 λεπτά, αλλά στο τέλος δεν πήραμε καλά σουτ και χάσαμε…», είπε αρχικά ο Ιταλός, για να συνεχίσε: «Στις τρεις τελευταίες φάσεις ο Άρης έβαλε μεγάλα καλάθια, πολύ όμορφα καλάθια και δύσκολα. Είχαμε προβλήματα με τους Φιτιπάλντο και Φεσένκο, αλλά ήμασταν αρκετά καλοί γενικά. Θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε κάτι καλύτερο στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Σακριπάντι κατέληξε λέγοντας: «Την Κυριακή σκοράραμε μόλις 65 πόντους με τη Βαρέζε. Ο Άρης παίζει στα 24’’ συνήθως, είχαμε 19% στα τρίποντα, το παιχνίδι πήγε στην επαφή, χάσαμε πολλά σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ