Παπαθεοδώρου: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας»

Παπαθεοδώρου: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του Προμηθέα από την Χάποελ Χολόν ανέφερε ότι η ομάδα του έδειξε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνει την ανατροπή, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια των Πατρινών

Ο Προμηθέας ηττήθηκε με 93-92 στην Πάτρα από την Χάποελ Χολόν για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League και πλέον θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ας μην τα θυμόμαστε μόνο ως τρομερά «μωρά»…

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του αντέδρασε ικανοποιητικά για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, ενώ ανέφερε ότι η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια των Πατρινών.

Οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολύ καλή ομάδα η Χολόν και ήταν πολύ εύστοχη σήμερα. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση» είπε αρχικά στην Cosmote ο προπονητής του Προμηθέα και συνέχισε:

«Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε και να το διεκδικήσουμε στη μία κατοχή στο τέλος. Ωστόσο, έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε στο τελευταίο ματς.

Στα 10 λεπτά παιχνιδιού είναι πάρα πολύς ο χρόνος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε διπλό στόχο στο 4ο δεκάλεπτο. Η Χολόν είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε πολύ καλή παρουσία ως τώρα. Στο Τοp-16 είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις».

Για τον Κόνιαρη και τη συνέχεια: «Κάθε παίκτης προσφέρει. Ο Αντώνης έχει επιρροή στην άμυνα και στην οργάνωση. Μας έδωσε καθαρές αποφάσεις. Για να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς θέλει μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος δώσαμε σύνθημα να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, γιατί είναι μια ήττα που πονάει. Έχουμε αγώνα το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε την ΑΕΚ».

Για την ήττα από τους Ισραηλινούς μίλησε και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δήλωσε ότι ο Προμηθέας θα δώσει τα πάντα την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όσα ανέφερε ο Κόνιαρης:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν το ελέγξαμε από την αρχή κι έπρεπε να διορθώσουμε πολλά πράγματα στη διάρκειά του. Το καταφέραμε στο τέλος, όμως μας αφήνει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε από σήμερα την πρόκριση μέσα στην έδρα μας. Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω, κρατάμε ακόμα στα χέρια μας την πρόκριση».

Για την τελευταία χαμένη επίθεση: «Δεν είχαμε τάιμ άουτ και έπρεπε να τρέξουμε κάτι, μια φάση μέσα από τις προπονήσεις μας. Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο και δυστυχώς δεν κάναμε ούτε σουτ. Χάσαμε την ευκαιρία, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δική του εμφάνιση: «Μας θέλει όλους έτοιμους ο κόουτς, κανείς δεν ξέρει πότε και πόσο θα παίξει. Ένιωθα έτοιμος για αυτό το ματς αλλά στο τέλος δεν πήραμε τη νίκη».

Για το «πρέπει» της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να φανούμε πολύ συγκεντρωμένοι με τρομερή ενέργεια. Καμία ομάδα δε θα σου δώσει τίποτα και δε θα σου χαριστεί. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν. Κανένας δε θα μας δώσει την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ