Ζούρος: «Πρέπει να συνεχίσουμε και θέλουμε να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας»

Ζούρος: «Πρέπει να συνεχίσουμε και θέλουμε να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας»

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για το τέλος της ΑΕΚ από το BCL και για τη συνέχεια της σεζόν.

Με έκτη ήττα σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την παρουσία της στη δεύτερη φάση του BCL και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει και κάλεσε τον κόσμο να την στηρίξει.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 76-89: Μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και… άλμα τετράδας

Όσα είπε ο Ζούρος στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Παλέψαμε, αλλά κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Αυτό είναι το τέλος στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θέλουμε οι οπαδοί να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθεια».

Για τα λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα στην 4η περίοδο: «Σίγουρα, όταν γίνονται λάθη στο τέλος, είναι θέμα δουλειάς και θέμα συγκέντρωσης στις λεπτομέρειες. Αλλά για να φτάσεις στο τέλος, προηγούνται άλλες φάσεις. Εμείς, κάναμε αρκετά λάθη αμυντικά στη διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία πρέπει να τα βελτιώσουμε. Είπαμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε γενικά την άμυνά μας. Σίγουρα, ήμασταν καλύτεροι, αλλά είναι μερικά κομμάτια, στα οποία κάποιοι παίκτες πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι και πιο συνεπείς, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε. Σίγουρα είναι και ομαδικό, το τι πρέπει να κάνουμε, γιατί είναι ομαδικό το άθλημα, δηλαδή τις αδυναμίες κάποιου, πρέπει να τις καλύψουμε εμείς και επιθετικά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Θα έλεγα, το ότι φτάσαμε στον έναν πόντο, πραγματικά με αρκετή προσπάθεια και αμυντικά με αλληλοκαλύψεις. Σε εκείνο το σημείο έγινε ένα τρίποντο του Χέιλ, το οποίο εντάξει, εγώ θέλω να το ξαναδώ. Αλλά εκτός από αυτό, εμείς κάναμε κάποια λάθη επιθετικά, τα οποία αν μας έδιναν 1-2 καλάθια, θα μπορούσαν να μας έδιναν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά δεν είναι σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σε αρκετά παιχνίδια. Πρέπει να το ψάξουμε παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ