ΠΑΟΚ : Παραμένει στο BCL

ΠΑΟΚ : Παραμένει στο BCL

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη συμμετοχή της στο BCL της νέας σεζόν.

Στο Basketball Champions League θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά ανακοίνωσε την παραμονή της στη διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη σεζόν αν και είχε πρόταση να μετακομίσει στο Eurocup.

Η ανακοίνωση:

«Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργάνωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα παραπάνω.
Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL και μάλιστα στη φάση των ομίλων εξασφαλίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία επιβεβαίωσαν την εκπεφρασμένη εδώ και καιρό πρόθεση της ομάδας μας να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Η κλήρωση του BCL αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη, σε μία πόλη με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς. Με την ολοκλήρωση όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνει γνωστές και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι και την κλήρωση θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες (γκρουπ δυναμικότητας, διάφορα κριτήρια και περιορισμοί).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ