Σπανούλης: «Πολλοί περίμεναν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ήταν… φιλικό, είμαστε μαχητές»

Σπανούλης: «Πολλοί περίμεναν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ήταν… φιλικό, είμαστε μαχητές»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τη Βόννη, ενώ τόνισε πως πολλοί περίμεναν να το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να είναι φιλικό.

Το Περιστέρι κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Βόννης και πλέον θα παίξει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του BCL στη Γερμανία.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του τονίζοντας πως είναι μαχητές, ενώ αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι πολλοί περίμεναν να είναι φιλικό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Δείξαμε και με τον Ολυμπιακό την αντίδρασή μας, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με τη Βόννη ήμασταν εντελώς εκτός παιχνιδιού, σαν να ήμασταν κοιμισμένοι, εκτός κλίματος, εκτός πραγματικότητας. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι βρεθήκαμε 5-7 πόντους πίσω στα τελευταία λεπτά.

Αντίστροφα, στο καλό μας παιχνίδι σήμερα, που αναγκάσαμε την Βόννη να παίξει άσχημα, κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας, πώς αντιδρά σε ένα do or die παιχνίδι, μιας ομάδας που αρνείται να χάσει, που είναι μαχήτρια και αυτό το δείχνει με πράξεις και όχι στα λόγια.

Είναι πολύ δύσκολο για μια νέα ομάδα, με παιδιά που παίζουν για πρώτη τους φορά playoffs. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Σημασία έχει ο κάθε παίκτης να κάνει το ρόλο του και να συνεισφέρει. Πολλοί περίμεναν με τον Ολυμπιακό να πάμε να παίξουμε ένα… φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη.

Το ίδιο θα κάνουμε με τον Άρη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Γουίλιαμς είναι 50-50, είχε ένα διάστρεμμα, θα επανεξεταστεί και αν δεν είναι έτοιμος με τον Άρη, θα είναι σίγουρα με τη Βόννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ