«Πέταξε» για το Final-4 το Περιστέρι

«Πέταξε» για το Final-4 το Περιστέρι

Το Περιστέρι αναχώρησε σήμερα (24/4) το μεσημέρι με προορισμό το Βελιγράδι για το Final-4 του Basketball Champions League, στην «Beograd Arena».

To τσάρτερ του Περιστερίου με προορισμό το Βελιγράδι αναχώρησε το μεσημέρι, με τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη… πανέτοιμους να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ του Basketball Champions League (BCL), στην Beograd Arena.

Πρώτος αντίπαλός τους, στις 19:00 την Παρασκευή (26/4) η ισπανική Τενερίφη, κι ενώ στις 22:00 την ίδια ημέρα, ακολουθεί ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Μούρθια.

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένει τον Ολυμπιακό στη σειρά με την Μπαρτσελόνα που ξεκινάει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (vids)

Με χαμόγελα, πίστη και αισιοδοξία οι παίκτες του Περιστερίου δήλωσαν αποφασισμένοι να βρίσκονται στον τελικό της Κυριακής (28/4, 21:00). Ο «μικρός» τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18:00 την Κυριακή (28/4).

Να σημειωθεί πως, οι αγώνες του Final 4 θα γίνουν σε… glass floor, δηλαδή σε γυάλινο παρκέ, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο σε διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ