Χάρις : «Μας ένωσε η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Χάρις : «Μας ένωσε η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Στην σπουδαία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, που έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, απέδωσε το καλό πρόσωπο της Ενωσης στα παιχνίδια που ακολούθησαν, ο Αμερικανός σκόρερ.

Ο Μάνι Χάρις ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, οδηγώντας την ΑΕΚ σε εύκολη νίκη με 26 πόντους διαφορά. Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, που έφερε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου.

«Ηταν μια καλή νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, μας ένωσε και ήταν σημαντική για τη συνέχεια», ήταν ο απάντηση του Χάρις στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν η ΑΕΚ αποδίδει καλύτερα μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου. Και συνέχισε αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση:

«Σήμερα μπήκα δυνατά, μπήκαν τα πρώτα σουτ και απέκτησα αυτοπεποίθηση. Αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα έπαιξε καλά και πετύχαμε τον στόχο μας», είπε ο άσος της ΑΕΚ στη Nova και συνέχισε: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, ήμασταν διαβασμένοι. Είχαμε καλή τακτική και παίξαμε σκληρά για να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ