Μανωλόπουλος : «Συγχαρητήρια στον Ατιτς»

Μανωλόπουλος : «Συγχαρητήρια στον Ατιτς»

Ο Μανωλόπουλος… έσταξε μέλι για την πρόοδό του Εντιν Ατιτς, για τον οποίο έκανε ειδική αναφορά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ολίμπια.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποφεύγει να κάνει ειδική αναφορά σε κάποιον παίκτη του, ωστόσο μετά τη νίκη επί της Ολίμπια, ο Ελληνας τεχνικός απένειμε εύσημα στον Ατιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ είχε τεθεί στο.. περιθώριο μετά την έλευση του Μπάντζα Σι, μένοντας εκτός των αγώνων του πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως κατάφερε να κερδίσει χρόνο και κόντρα στους Σλοβένους βρέθηκε στο παρκέ για 13 λεπτά, έχοντας 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Μανωλόπουλος… έσταξε μέλι για την πρόοδό του λέγοντας: «Δεν μιλάω για παίκτες, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Έτιν (σ.σ Άτιτς). Ξέρω ότι ήταν στεναχωρημένος επειδή δεν έπαιζε, αλλά δούλεψε σκληρά όλον αυτό το καιρό και νομίζω ότι βελτιώθηκε πάρα πολύ και σήμερα ήταν έτοιμος να παίξει και μας βοήθησε».

Ακόμη ο Μανωλόπουλος είπε για τον Ατιτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Άτιτς, δεν είμαι απογοητευμένος από τον Σι. Θεωρώ ότι μας έδωσε περισσότερα πράγματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε. Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές, προσθήκες και τα λοιπά. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σήμερα θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι».

Όσον αφορά τέλος τον αγώνα, ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος με την ενέργεια που βγάλαμε για 40 λεπτά. Ξεκινήσαμε 100% συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Κρατήσαμε αυτό το σκεπτικό για 40 λεπτά. Κάναμε λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά, αν παίζουμε ως ομάδα. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Σάκοτα είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και έπρεπε να τον ξεκουράσω. Ο Κέλσι είχε επίσης πρόβλημα. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάκγο μας βοήθησαν και είμαι χαρούμενος, επειδή η ομάδα τους χρειάζεται όλους και όλοι έπαιξαν σκληρά».

Ο Τσινέμελου Ελόνου δήλωσε από την πλευρά του: «Γενικά, είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, επειδή την χρειαζόμασταν. Ο κόουτς μας είπε ότι αυτός ο αγώνας είναι σαν τελικός. Αντιδράσαμε καλά από την αρχή, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μείναμε συγκεντρωμένοι και δεν αφήσαμε την Ολίμπια να επιστρέψει στο ματς και για αυτό κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ