Με την Ντιναμό Τιφλίδας ο Άρης στον πρώτο προκριματικό γύρο

Με την Ντιναμό Τιφλίδας ο Άρης στον πρώτο προκριματικό γύρο

Η Ντιναμό Τιφλίδας θα είναι το πρώτο από τα τρία εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης για να προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions League.

Την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Τιφλίδας θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου, με τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθεί ο Άρης στον δεύτερο προκριματικό  τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο/Νίζνι Νοβγκοροντ, ενώ αν περάσει και απο εκεί τον περιμένει η πρωτάρα στη διοργάνωση Παρντουμπίτσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 12 ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο θα παίξουν μεταξύ τους, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 25 και 28 Σεπτεμβρίου.

Τέλος στον τρίτο προκριματικό γύρο βρίσκονται ήδη οι Παρντούμπιτσε (Τσεχία), Λιετκάμπέλις (Λιθουανία), Μπαϊρόιτ (Γερμανία), Ναντέρ (Γαλλία), Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ (Τουρκία), Μούρθια (Ισπανία). Οι παραπάνω ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις έξι ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, δίνοντας τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 1 και 4 Οκτωβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ