Αντίπαλος της ΑΕΚ η Λιετκαμπέλις, στην τουρκική Λίγκα η Μπαχτσεσεχίρ του Δέδα

Αντίπαλος της ΑΕΚ η Λιετκαμπέλις, στην τουρκική Λίγκα η Μπαχτσεσεχίρ του Δέδα

Η λιθουανική Λιετκαμπέλι είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει την Εσκισεχίρ στον τρίτο όμιλο του Champions League και θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ. Προβιβάστηκε στην Α1 της Τουρκίας η Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα.

Μικρή αναστάτωση σε Champions League και τουρκική λίγκα προκάλεσε η απόφαση της Εσκισεχίρ να αποσυρθεί από τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Το κενό της στο τουρκικό πρωτάθλημα κάλυψε η Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα, ενώ όσον αφορά το Basketball Champions League η ομάδα που θα πάρει τη θέση της είναι η Λιετκαμπέλις.

Φυσικά πρέπει να σημειώσουμε ότι η λιθουανική ομάδα «τοποθετήθηκε» στον τρίτο όμιλο στον οποίο μετέχει η ΑΕΚ. Επίσης όπως έγινε γνωστό, τη θέση που εκκρεμεί για να συμπληρωθεί η οκτάδα του τρίτου ομίλου θα πάρει μία εκ των Καντού, Ζόλνοκι, ΑΕΚ Λάρνακας και Αντβερπ, με την ομάδα που θα προκριθεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο να «κλείνει» αυτομάτως θέση στη φάση των ομίλων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Λιετκαμπέλις επρόκειτο να συμμετάσχει από τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, το κενό της θα καλύψει μια εκ των Γαλατάσαραϊ η Μπεσίκτας με τη FIBA να έχει απευθυνθεί στις συγκεκριμένες ομάδες και να περιμένει απάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ