Τι θα κάνει ο Ζήσης;

Τι θα κάνει ο Ζήσης;

Μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος στη Γερμανία η Μπάμπεργκ έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια, και ως εκ τούτου έχασε και τη δυνατότητα να συντηρήσει την ακριβή ομάδα που είχε φτιάξει ώστε να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Κι επειδή οι Γερμανοί δεν είναι… κουβαρντάδες και ξέρουν […]

Μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος στη Γερμανία η Μπάμπεργκ έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια, και ως εκ τούτου έχασε και τη δυνατότητα να συντηρήσει την ακριβή ομάδα που είχε φτιάξει ώστε να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Κι επειδή οι Γερμανοί δεν είναι… κουβαρντάδες και ξέρουν πολύ καλά κάθε φορά μέχρι πού φτάνει το χέρι τους, αποφάσισαν να ξεφορτωθούν όλα τα ακριβά συμβόλαια με σκοπό να φτιάξουν μια καινούρια ομάδα, που θα μπορούν να τη συντηρήσουν με τα μειωμένα έσοδά τους. Επομένως, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει η πόρτα της Μπάμπεργκ και φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον.

Την αρχή έκανε ο Ντάνιελ Χάκετ, ακολούθησαν ο Ντορέλ Ράιτ, ο Μάοντο Λο, ο Αλεξέι Νίκολιτς, ο Λέον Ραντόσεβιτς, ενώ πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» και με τον Λούκα Μίτροβιτς.

Μένει να δούμε αν αυτός θα είναι ο τελευταίος ή την πόρτα θα κλείσει άλλος. Για παράδειγμα, ο Νίκος Ζήσης έχει επίσης ένα συμβόλαιο που για τα σημερινά δεδομένα της Μπάμπεργκ είναι ακριβό, όμως η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικά με ενδεχόμενη αποχώρησή του. Αντιθέτως, μάλιστα, όταν η Μπάμπεργκ στην αρχή του καλοκαιριού ανακοίνωνε τη συμμετοχή της στο Basketball Champions League χρησιμοποίησε φωτογραφία του Έλληνα γκαρντ στο σχετικό tweet.

Είναι άγνωστο επίσης τι σκέφτεται ο Ζήσης. Δεν έχει κρύψει ποτέ ότι περνά καλά στο Μπάμπεργκ και ότι οι άνθρωποι εκεί του φέρονται άψογα, ενώ φυσικά δεσμεύεται με συμβόλαιο. Από την άλλη, όμως, όλα αυτά τα χρόνια είχε συνηθίσει να αγωνίζεται σε διαφορετικό επίπεδο. Βέβαια το ενδεχόμενο να φύγει βρίσκεται σε συνάρτηση και με άλλες εναλλακτικές επιλογές που έχει ή έχει για να συνεχίσει την καριέρα του. Κι επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν είναι γνωστό, βάλτε στη δική του περίπτωση ένα ερωτηματικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ