Ο Άρης απαντά στην BCL (vid)

Ο Άρης απαντά στην BCL (vid)

Η ΚΑΕ Άρης απαντά στην διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League σχετικά με την τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στην Αβελίνο.

Σχετικά με την επίμαχη φάση, η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ανέφερε σχετικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ελληνική ομάδα ευνοήθηκε :

Ο παίκτης με τον αριθμό 25 (πράσινη φανέλα) κάνει ένα jump shot και ο αμυνόμενος με τον αριθμό 21 (κίτρινη φανέλα) πηδά για να σταματήσει το σουτ. Ο παίκτης με το 21 (κίτρινη φανέλα) δεν πηδά κάθετα και προκαλεί καθαρή, παράνομη επαφή με το σώμα του σουτέρ που πηδά κάθετα. Θα έπρεπε να δοθεί φάουλ από τον παίκτη με τον αριθμό 21 (κίτρινη φανέλα) και να πάρει τρεις βολές ο παίκτης με τον αριθμό 25 (πράσινη φανέλα).

Αποτέλεσμα: Εσφαλμένη απόφαση των διαιτητών.

Η ΚΑΕ Άρης δεν το άφησε να περάσει έτσι μη θέλοντας να χάσει τη μάχη των εντυπώσεων και απάντησε στην οπτική γωνία της BCL αναφέροντας τα εξής:

Ο Ariel Filloy έχει υποπέσει σε βήματα, όπως μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο video, πριν την πάσα στον Rich, στην προτελευταία φάση του αγώνα του ΑΡΗ με τη Sidigas Avellino για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, που έγινε την περασμένη Τρίτη (14/11), στο Nick Galis Hall.

Αν μάλιστα δούμε και το βίντεο που επισυνάπτει η ΚΑΕ στην τοποθέτηση-απάντηση προς την BCL θα διαπιστώσουμε πως μάλλον έχει δίκιο στους ισχυρισμούς της καθώς ο παίκτης κουνάει ξεκάθαρα το σταθερό του πόδι και υποπίπτει σε παράβαση πριν το φάουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ