Αγγέλου : «Να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με τον κόσμο του Αρη»

Αγγέλου : «Να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με τον κόσμο του Αρη»

Οι δηλώσεις των Βαγγέλη Αγγέλου και Ραμόν Χάρις μετά την ευρεία νίκη με 90-64 επί της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Αρης ήταν επιβλητικός στην Τιφλίδα, επικρατώντας με 90-64 της Ντιναμό και ο Βαγγέλης Αγγέλου παρουσιάστηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του ματς. Ο Ελληνας τεχνικός είπε πως η ομάδα του ανώτερη, αλλά και πως θα πρέπει να σεβαστεί το δεύτερο ματς στο Αλεξάνδρειο.

Παράλληλα ο προπονητής των κίτρινων τόνισε ότι ένας από τους στόχους του Άρη είναι να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον κόσμο του έτσι ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή χημεία.

Αρχικά ο Αγγέλου είπε στο Yellow Radio: “Είναι το πρώτο βήμα. Είμαστε ανώτερη ομάδα, αλλά δύσκολα μπορείς να παίξεις καλά και να βρεις ρυθμό σε τέτοια παιχνίδια και αυτό είπαμε και στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν 17 φάουλ και 22 ελεύθερες βολές. Είναι πολύ δύσκολο να βρει μια ομάδα ρυθμό, αλλά εμείς βρήκαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, περισσότερες κακές, αλλά προχωράμε. Η νίκη είναι καλό πράγμα για έναν αθλητή, που θέλει το σκορ για να έχει και καλύτερη συνέχεια”.

Ο Αγγέλου πρόσθεσε πως “είμαστε μια καινούρια ομάδα, δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Στηριζόμαστε ενεργειακά στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι συνέχεια σε όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον ΜακΓκι και τον Τζόουνς που είχαν κάποια προβλήματα, θέλαμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Χάρις, αλλά χρεώθηκε με τρία γρήγορα φάουλ. Προσπαθούμε να τρέξουμε, να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό συνεργασιών. Είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”.

Για τον επαναληπτικό σε 48 ώρες στο Αλεξάνδρειο υποστήριξε: “Πρέπει να το σεβαστούμε το παιχνίδι. Έχει σημασία η παρουσία του Άρη στην Ευρώπη, πρέπει να είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, αλλά να φτιάξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, με τον κόσμο, να είμαστε υγιείς και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι”.

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη και στην Τιφλίδα είπε: “Αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Ο κόσμος είναι η ομπρέλα της ομάδας, γι’ αυτό και η ομάδα ειδικά εκτός έδρας στην Ευρώπη πρέπει να είναι υπεύθυνη, γιατί ξανακάνει μια καινούρια προσπάθεια και όπως έχει πει ο κ. Γουλιέλμος χρειάζεται ηθική και χαρακτήρα”.

Από την πλευρά του ο Ραμόν Χάρις που ήταν από του διακριθέντες του Αυτοκράτορα, σχολίασε: “Kάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία να βρούμε καλό ρυθμό, να δουλέψουμε σε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Η νίκη είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Σαφώς και κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά πάντα όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τη νίκη”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ