Η αποστολή του Άρη για το ματς με τη Νίζνι

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τη Νίζνι

Προπονήθηκαν και αναχωρούν για Αθήνα οι κίτρινοι, από όπου θα πετάξουν αύριο για τη Ρωσία.

Η σημερινή (23/09) προπόνηση του Άρη ήταν προγραμματισμένη νωρίς το μεσημέρι, καθώς στις 5 το απόγευμα θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Η αποστολή, που απαρτίζεται από 12 παίκτες, θα περάσει το βράδυ στην πρωτεύουσα και αύριο το μεσημέρι θα πετάξει με ενδιάμεσο σταθμό τη Μόσχα για το Νίζνι Νόβγκοροντ, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα την Τρίτη (25/09) για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Αναλυτικά, οι πληροφορίες της ΚΑΕ:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση, στην οποία ήταν παρόντες όλοι οι παίκτες, ο ΑΡΗΣ άρχισε σήμερα (23/09) την προετοιμασία του, ενόψει του πρώτου εκτός έδρας αγώνα με τη Nizhny Novgorod (25/09), στο πλαίσιο του Β’ Προκριματικού γύρου του Basketball Champions League.

Η αποστολή των κίτρινων θα ταξιδέψει αεροπορικώς σήμερα (23/09) το απόγευμα για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει και αύριο (24/09) θα αναχωρήσει για τη Ρωσία. Στις 13:25 θα ξεκινήσει το ταξίδι με τελικό προορισμό την πόλη Nizhny Novgorod.

Η ομάδα μας θα πετάξει αρχικά για τη Μόσχα και στη συνέχεια με νέα πτήση αναμένεται να φτάσει στην πόλη, όπου εδρεύει η ρωσική ομάδα. Η άφιξη της είναι προγραμματισμένη αύριο (24/09) για τις 21:35. Ο ΑΡΗΣ θα προπονηθεί στο Trade Union Sport Palace, ανήμερα (25/09) του παιχνιδιού το πρωί.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ