Πετάει για Ρωσία η αποστολή του Άρη

Πετάει για Ρωσία η αποστολή του Άρη

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αύριο (25/09, 7 μ.μ.) τη Νίζνι για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες η αποστολή του Άρη και σήμερα το μεσημέρι θα ξεκινήσει το αεροπορικό ταξίδι της για το Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας, με ενδιάμεση στάση τη Μόσχα. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα κάνει την τελευταία της προπόνηση εκεί αύριο το πρωί και το απόγευμα θα αγωνιστεί κόντρα στην τοπική Νίζνι (25/09, 7 μ.μ.) για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει:

«Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα (24/09) νωρίς το μεσημέρι για τη Ρωσία, όπου αύριο (25/09, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Nizhny Novgorod, στο πρώτο παιχνίδι για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Οι κίτρινοι θα «πετάξουν» στις 13:25 από την Αθήνα, όπου βρίσκονται από χθες (23/09), με αρχικό προορισμό τη Μόσχα. Στη ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να φτάσουν στις 17:20 και στις 20:15 με νέα πτήση θα ταξιδέψουν για την πόλη Nizhny Novgorod, με προγραμματισμένη άφιξη στις 21:35.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (25/09) το πρωί στο «Trade Union Sport Palace», γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρίσκονται οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ