Με νοοτροπία νικητή και στο δεύτερο ματς ο Άρης

Με νοοτροπία νικητή και στο δεύτερο ματς ο Άρης

Με ίδιο δρομολόγιο ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη οι αποστολές των Άρη και Νίζνι ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League την ερχόμενη Παρασκευή.

Σον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Άρης, μετά τη χθεσινή (25/9) νίκη του με 65-63 μέσα στο Νόβγκοροντ επί της Νίζνι στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Μάλιστα η αποστολή του Αυτοκράτορα ταξίδεψε μαζί με τη ρώσικη ομάδα (με πτήση πρώτα για τη Μόσχα και στη συνέχεια με απευθείας πτήση για τη Θεσσαλονίκη), καθώς ο χρόνος ενόψει του δεύτεροθ ματς στο Nik Galis Hall (Παρασκευή 28/9, 19:30) είναι περιορισμένος και για τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες θα προπονηθούν στο Παλέ από αύριο (27/9), με τον Αρη να θέλει να υπερασπιστεί αυτό το +2 που εξασφάλισε στο πρώτο παιχνίδι.

Στους κιτρινόμαυρους υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς υπάρχει μεν ικανοποίηση για τη νίκη, όχι όμως και τη διαφορά. Ο Αρης για τρία δεκάλεπτα ήταν κυρίαρχος του ματς, ξεφεύγοντας ακόμη και με 15 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει ως το τέλος ένα διψήφιο προβάδισμα.

Από την άλλη ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί ότι το γεγονός αυτό μπορεί να ενεργήσει ευεργετικά για τους παίκτες του ώστε να μην επαναπαυτούν  σε μια μεγάλη διαφορά, ώστε να μπουν και στο δεύτερο ματς με τη νοοτροπία του νικητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ