Κάιζερ: «Οι οπαδοί του Άρη πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο»

Κάιζερ: «Οι οπαδοί του Άρη πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο»

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τη Νίζνι (28/09, 7.30 μ.μ.) για τα προκριματικά του Basketball Champions League

Τη Νίζνι υποδέχεται αύριο ο Άρης (28/09, 7.30 μ.μ.) στο Nick Galis Hall στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Basketball Champions League. Ο Μάικ Κάιζερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ για το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση που θέλουν να πάρουν οι κίτρινοι, καθώς και τον κόσμο της ομάδας και τη στήριξη που προσφέρει.
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι οπαδοί μας, μας δίνουν πολύ ενέργεια και πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο. Τους χρειαζόμαστε και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο πολλοί και να μας στηρίξουν, όπως αυτοί ξέρουν».
Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του : «Μπορεί να είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον πρώτο στη Ρωσία, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές ομοιότητες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να παλέψουμε για τον Άρη, για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να τους αιφνιδιάσουμε και να τους “χτυπήσουμε” εμείς πρώτα, πριν το κάνουν αυτοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ