Αγγέλου : «Δεν μπήκαμε στο ματς, θα παίξουμε στο Fiba Europe Cup»

Αγγέλου : «Δεν μπήκαμε στο ματς, θα παίξουμε στο Fiba Europe Cup»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου βγήκε μπροστά παίρνοντας πρώτος από όλους την ευθύνη για τον αποκλεισμό και δήλωσε σίγουρος πως ο Άρης θα καταφέρει να ανέβει τον ανηφορικό δρόμο στον οποίο πορεύεται.

Ο Αρης αποκλείστηκε από τη Νίζνι και στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν ανέτοιμη για να παίξει αυτό το ματς, λέγοντας ότι δεν μπήκε ποτέ ουσιαστικά.

Παράλληλα ανέλαβε ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, ενώ για την μεγάλη αστοχία στις βολές εξήγησε ότι αν οι παίκτες του ήταν εύστοχοι από τη γραμμή τότε θα κόστιζαν πολλά παραπάνω χρήματα.

Επίσης ο Ελληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί κανονικά στο FIBA Europe Cup με τις υποχρεώσεις  του Άρη να ξεκινούν στις 17 Οκτωβρίου.

Αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αρχικά έτοιμοι ψυχολογικά και στη συνέχεια οργανωτικά. Δεχτήκαμε πίεση και ήταν λες και είχαμε μια κουκούλα μπροστά μας. Κάποια στιγμή μπήκαμε στο παιχνίδι, μπήκε και ο κόσμος αλλά οι αποφάσεις μας ήταν πολύ άσχημες. Οι στατιστικές κατηγορίες λένε την αλήθεια και δε χρειάζεται να πω κάτι.

Ο δρόμος μας είναι ανηφορικός. Αυτό τον δρόμο θα τον ανέβουμε σίγουρα, σίγουρα, σίγουρα. Θα μάθουμε από τις ήττες. Το να κατεβάσεις τα κεφάλια και να λες δικαιολογίες, δε λέει κάτι. Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Και εγώ προσωπικά δεν ετοίμασα καλά το παιχνίδι. Δε γίνεται η ομάδα να έπαιξε έτσι. Όλοι έχουμε ευθύνες. Σήμερα είναι 28 του μηνός. Έχουμε 40-45 μέρες μαζί και δεν έχουμε καλά καλά ξεκινήσει τη χρονιά. Αλίμονο αν αφήσουμε τις δικαιολογίες να μας κερδίσουν».

Για την πίεση: «Η ψυχή και η καρδιά, θέλει αντοχή και υποστήριξη. Στη Νίζνι είχαμε ψυχολογικό αβαντάζ. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, η Νίζνι είχε. Σήμερα είχαμε πίεση και δεν την αντέξαμε».

Για τις άστοχες βολές: «Εσείς ξέρετε τι μάχη έγινε το καλοκαίρι για να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Ξέρετε τι μπάτζετ είχαμε. Αν έβαζαν και τις βολές, δεν θα έκανε αυτό το μπάτζετ. Ένας άνθρωπος γεννιέται με κάτι που πρέπει να διορθώσει. Ζητάμε στοργή, συνθήκες και ζεστασιά-ώθηση του ονόματος στους παίκτες. Αν ο ΜακΓκι με το σώμα που έχει, έβαζε και τις βολές θα έκανε 500 χιλιάδες και όχι 70. Χρειάζονται 20 χιλιάδες επαναλήψεις για να αλλάξει η μυϊκή συνήθεια. Δε μπορούμε στα 30 να τους πάμε στο νηπιαγωγείο».

Για τον Βεργίνη: «Ο Βεργίνης θα μπορούσε να παίξει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στις συνεργασίες. Η ομάδα πορεύετε με πίεση σε όλο το γήπεδο. Είναι έξω από το στυλ του Δημήτρη το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν δημιουργηθούν οι αυτοματισμοί, ο Δημήτρης θα παίξει».

Για το αν η ομάδα θα συμμετάσχει στο FIBA Europe Cup: «Κανονικά. Στις 17 Οκτωβρίου είναι η πρώτη αγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ