
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπανταλόνα και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να τα δώσει όλα.
Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρώτη μάχη με την Μπανταλόνα (1/4, 19:30) στα προημιτελικά του BCL και ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα.
Διαβάστε επίσης: Δεκάδες Έλληνες στο πλευρό της Εθνικής στη Βουδαπέστη (vid)
Όσα είπε ο Σάκοτα:
«Έχω ξαναπεί, ότι προφανώς δεν θέλαμε αυτή την κλήρωση, επειδή η Μπανταλόνα διοργανώνει το F4 του BCL. Θα θέλαμε να ξέρουμε, ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν σωστά και δίκαια. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας.

Η απολογία του Αταμάν – Δεν το κουνάει ρούπι: «Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη»
Πιστεύω, ότι έχουμε «διαβάσει» όπως πρέπει την αντίπαλό μας. Καταλαβαίνουμε τον τρόπο, που παίζει. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι ή αλλιώς απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Είμαστε έτοιμοι, ωστόσο, να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε το 100%, και να φτάσουμε στον στόχο μας».


















