ΑΕΚ: Χωρίς Σαντ Ρος απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

ΑΕΚ: Χωρίς Σαντ Ρος απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και τέθηκε νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση - «Μέσα» ο Ξανθόπουλος, που θα παίξει με προστατευτική μάσκα.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την ήττα από το Περιστέρι και όσα συνέβησαν στο γήπεδο των Δυτικών Προαστίων και πλέον έχει επικεντρωθεί στο αυριανό (10/10, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, για την πρώτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Στο ματς με την ομάδα από το Ισραήλ ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%. Ο Κουβανός τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο. O 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη σπουδαία αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Η επιστροφή του ενισχύει την περιφέρεια της Ενωσης, ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στην ομάδα του Αμάρε Στούντεμαϊρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ