Βενέτσια – ΠΑΟΚ 69-59

Βενέτσια – ΠΑΟΚ 69-59

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε κόντρα στη Βενέτσια αλλά τα προσωπικά λάθη, οι πολλές χαμένες βολές και ο εκπληκτικός Γουάτ, έδωσαν τη νίκη στους Ιταλούς με 69-59 στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του παρουσία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς γνώρισε την ήττα με 69-59 από τη Βενέτσια στη Βενετία.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν άντεξε την πίεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει αυτή τη νίκη έφυγε με την ήττα στα αποσκευές της από την Ιταλία.

Οι Βενετσιάνοι στο πρώτο μέρος πήραν προβάδισμα με 36-26 (στο 16’) κυρίως με τους Χέινς, Ντέι αλλά και τον Γουάτ που έκανε σημαντική ζημιά.

Η διαφορά τω δέκα πόντων παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (45-35) με τον ΠΑΟΚ να έχει σημαντικό πρόβλημα στην επίθεσή του, μια και μόνο ο Μορέιρα μπορούσε να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Γουάτ να είναι συνεχώς πρόβλημα για την άμυνα του ΠΑΟΚ (56-46 στο 30’).

Στο σημείο εκείνο οι Θεσσαλονικείς δυνάμωσαν την άμυνά τους, παίζοντας ζον πρες στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου και ανάγκασαν τους Ιταλούς να κάνουν λάθη. Μάλιστα μείωσαν σε 57-53 με τη Βενέτσια για έξι ολόκληρα λεπτά να μην μπορεί να σημειώσει καλάθι, ευστοχώντας μόνο σε μια βολή.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το «μπλακ άουτ» των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν λύσεις με τον Γουάτ και τον Χέινς, προηγήθηκαν με 63-53 στο 38’ και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι, που τελείωσε με 69-59 για τη Βενέτσια.

Για τον ΠΑΟΚ προσπάθησαν οι Μορέιρα, Γκάρετ και Χάρσερ, ενώ οι Γουάτ , Χέινς και Ντέι ήταν οι καλύτεροι από τους Ιταλούς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 43-35, 56-46, 69-59

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ