Χάτσερ: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Χάτσερ: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Βόννη σχολίασε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Βόννη για την δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League και ο γκάρντ του «δικέφαλου», Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το πως θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Βόννη: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική διοργάνωση. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι και στο σχέδιο μας για να κερδίσουμε. Μας δίνει ένα κίνητρο το ότι έχουμε δύο ήττες στη σειρά. Το παιχνίδι αυτό είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την καλή εικόνα μας και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για τις τρεις νίκες της Βόννης στο γερμανικό πρωτάθλημα: «Το γεγονός πως έχουν 3-0 στη Γερμανία δείχνει πως έχουν καλή ομάδα, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα επιθετική, δυνατή χάσανε κι αυτοί στην πρώτη αγωνιστική κι αυτό τους δίνει κίνητρο για τη νίκη θα έχουμε τη δυνατότητα να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ