Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα κόντρα στην Βόννη»

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα κόντρα στην Βόννη»

Στο γεγονός ότι η νίκη κόντρα στην Βόννη αλλά και για τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου,στην Media Day, που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πάρει την νίκη κόντρα στην Βόννη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην Media Day που διοργάνωσε ο «δικέφαλος», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει για τον αγώνα κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στην Media Day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για το ματς με την Βόννη: «Είναι μια ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της, έχει ήδη τρεις νίκες. Έχει κρατήσει έναν κορμό από πέρσι και ξένους και Γερμανους παικτες. Έχει χαρακτηριστικά γερμανικής ομάδας. Παίζει πολύ σκληρά, πολύ δυνατά, με μεγάλη ενέργεια, της αρέσει να πηγαίνει σε υψηλό ρυθμό παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας, χρειαζόμαστε να κάνουμε τη πρώτη μας νίκη εντός έδρας και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τον Ντάριους Γκάρετ και Φιλ Γκος: «Αρχίζουμε και συνηθίζουμε να παίζουμε με απουσίες… Ο Γκάρετ δε θα παίξει ούτε αύριο. Είναι δύσκολη η διαχείριση μιας τέτοιας συνεχόμενης κατάστασης. Αλλά ευελπιστώ ότι τα υπόλοιπα παιδιά, θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να καλύψουν τα κενά και να κερδίσουμε αύριο. Όσον αφορά τον Γκος, κλείνει 3,5 βδομάδες εκτός. Έχει κάνει τρεις προπονήσεις μαζί μας στο δικό του ρυθμό. Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει αύριο. Δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση».

Για το τι περιμένει να δει από την Βόννη: « «Είναι μια μικρή Λούντβισμπουργκ η Βόννη. Όχι σε τέτοιο βαθμό, όπως ήταν πέρσι η Λούντβιγκσμπουργκ, αλλά πρέπει να ελέγξεις το ρυθμό του παιχνιδιού, τις κατοχές που θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο, τα ριμπάουντ που πλέον για εμάς, με βάση τις απουσίες που έχουμε είναι πρόβλημα. Πρέπει και να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε».

Για την ικανότητα της στο τρίποντο: ««Παίζουν με πάρα πολλές κατοχές, έχουν ικανότητα πολλοί παίκτες τους στο σουτ των τριών πόντων. Δεν είναι κάτι τυχαίο, είναι που επιδιώκουν και σε πρωτεύουσα κατάσταση για να βρουν φάσεις στον αιφνιδιασμό που θα τους δώσουν ανοικτά σουτ. Αλλά και από τη δημιουργία, γιατί παίζουν πάρα πολύ γρήγορα και αυτό δημιουργεί πολλές ανισορροπίες στην άμυνα, οπότε πολλοί παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να εκτελέσουν σουτ τριών πόντων».

Για το 400ο ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είναι πολλά τα κίνητρα. Αυτήν τη στιγμή το πιο σημαντικό για εμάς είναι να βρούμε τρόπο να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Δεν είναι εύκολο να καλυφθούν, γιατί είναι πολλές οι απουσίες. Μέσα από τη συσπείρωση που θα προκαλέσουν οι απουσίες αυτές, θα πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, πιο επιθετικά για να πάρουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ