Μέιο :«Δεν είναι λίγο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα με 400 ευρωπαϊκά ματς»

Μέιο :«Δεν είναι λίγο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα με 400 ευρωπαϊκά ματς»

Για τη νίκη της Βόννης κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη χειρονομία του Γουέμπ στην κερκίδα, μίλησε ο προπονητής των Γερμανών, Πρέντραγκ Κρούνιτς. Από την πλευρά του ο Μέιο στάθηκε στην ευρωπαϊκή εμπειρία του δικεφάλου.

Ο τεχνικός της Βόννης Πρέντραγκ Κρούνιτς και ο γκαρντ Τζόσουα Μέιο μίλησαν για τη σημαντική νίκη της Βόννης μέσα στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των Γερμανών είπε πως αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του, ενώ ο Μέιο στάθηκε στα 400 ευρωπαϊκά ματς του δικεφάλου, εξηγώντας ότι πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα.

Ο Κρούνιτς είπε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο να βρεθούμε σε μία καλή θέση στον όμιλο μας. Ήταν ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν προβλήματα τραυματισμών και για αυτό παρατάχθηκαν έτσι. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου και συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι».

Για τη φάση της χειρονομίας του Γουέμπ: «Οι παίκτες μου κάποια στιγμή αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη ενέργεια το ματς και ξέφυγαν κάποια στιγμή. Όσον αφορά τον Γουέμπ, μίλησα μαζί του στα αποδυτήρια. Προσπάθησα να του εξηγήσω το πως πρέπει να αντιδρά απέναντι στους φιλάθλους. Είναι νέος παίκτης στην Ευρώπη. Του εξήγησα επίσης πως αντιμετωπίσαμε έναν σύλλογο που σέβεται και φέρεται άψογα στους ξένους του και έχει μεγάλη ιστορία».

Από την πλευρά του ο Τζόσουα Μέιο σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν είναι λίγο να παίζεις ενάντια σε ομάδα με 400 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν δύσκολο για εμάς και θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος στις απαιτήσεις του αγώνα. Δώσαμε δικαιώματα στο τέλος αλλά κρατάμε τη νίκη ενόψει της ακόμη δυσκολότερης συνέχειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ