Γιατράς: «Οδηγούμαστε σε μπάσκετ που δεν μας αρέσει»

Παρά τη νίκη ο προπονητής του Προμηθέα ήταν προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Γιατράς: «Οδηγούμαστε σε μπάσκετ που δεν μας αρέσει» | to10.gr

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα παρά τη νίκη τους.

Ο προπονητής των Πατρινών είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της Πάτρας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και μας βοήθησε να κερδίσουμε.

Σίγουρα η νίκη είναι νίκη, αλλά δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Παίζουμε με άγχος, χάνουμε πολλά ελεύθερα σουτ και οδηγούμαστε σε ένα μπάσκετ που δεν μας αρέσει.

Αναγκάσαμε μια ομάδα να κάνει 21 λάθη, αλλά έχοντας 11/37 τρίποντα είναι έξω από την λογική μας. Υπήρχαν ανοιχτά σουτ, αλλά και κάποια βεβιασμένα, που αυτό δείχνει το άγχος μας να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Μας δημιουργήθηκε μεγαλύτερο άγχος μέσα στο παιχνίδι ένας παίκτης που πέρυσι είχε 15% στα τρίποντα και ξεκίνησε με 4/4 τρίποντα. Ο Μάρβιν Τζόουνς ξεκίνησε με τρίποντο και σουτ από τα 6 μέτρα και αυτό μας πήγε πίσω σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και μας δημιούργησε άγχος.

Συγχαρητήρια στην Ολίμπια, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορώ να λέω δικαιολογίες, αλλά δεν είναι το μπάσκετ που θέλουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε.

Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε 2 μεγάλα ταξίδια. Πρέπει να συνηθίσουμε και να βελτιωθούμε. Πιστεύω θα βρούμε την άκρη μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο