Ξανθόπουλος: «Δεν είναι μόνο ο Ράις για την Μπάμπεργκ»

Ξανθόπουλος: «Δεν είναι μόνο ο Ράις για την Μπάμπεργκ»

Την πεποίθηση ότι το μαρκάρισμα του Ταϊρίς Ράις δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, εξέφρασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

Τον αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος τονίζοντας ότι η γερμανική ομάδα έχει πολύ ταλέντο, ενώ στάθηκε και στο μαρκάρισμα και του Ταϊρίς Ράις λέγοντας ότι δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να προσέξει η Ένωση στην αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας γκάρντ υποστήριξε: « «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που βασίζεται στην επίθεση και έχει ταλέντο. Έχουν κάποιες απουσίες, όμως το ταλέντο του Ράις είναι σημαντικό. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Κι εμείς έχουμε μια ήττα στην έδρα μας, από την Χάποελ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε μια νίκη που θα μας βάλει στο σωστό δρόμο».

Όσον αφορά το μαρκάρισμα του Ταϊρίς Ράις, ο 34χρονος άσος τόνισε: « Για να σταματήσεις τον Ράις δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, αλλά ομαδικής δουλειάς. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν είναι μόνο ο Ράις, όμως. Παίρνει πολλές μπάλες με καλά ποσοστά ως τώρα. Το καλό για την Μπάμπεργκ είναι πως δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Όταν έχεις 26,5 πόντους και 7-8 ασίστ είναι σημαντικό για την ομάδα του. Θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα να σταματήσουμε αυτόν τον παίκτη. Έχει και πολύ καλούς ψηλούς, γιατί έχει 4 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ