Ντόπες του Μπάνκι στους παίκτες του

Ντόπες του Μπάνκι στους παίκτες του

Ο Ιταλός τεχνικός προχώρησε σε έναν λόγο ανύψωσης ηθικού στους αθλητές του ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιζόν.

Από ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η ΑΕΚ από τον Προμηθέα και ο Λούκα Μπάνκι θέλησε με τον τρόπο του να αναπτερώσει το ηθικό των αθλητών του ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιζόν στο Basketball Champions League.

Μετά από το τέλος του χαλαρώματος στην Γαλλία την ημέρα του ματς, ο Ιταλός κόουτς κάλεσε τους παίκτες του στο κέντρο και αφού τους έδειξε τη φανέλα με το χρυσό λογότυπο της διοργάνωσης, τους ζήτησε να αποδείξουν την ποιότητά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάνκι:

«Πόσες ομάδες έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα; Δύο. Η μία είναι η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό που φοράμε αυτό το χρυσό σήμα. Το φοράμε επειδή την περασμένη περίοδο η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι προνόμιο να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά με τη δουλειά μας.

Αδικούμε τους εαυτούς μας, την προσπάθειά μας κι αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν. Όλοι θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια (Ευρώπης). Το είδατε και το περασμένο Σάββατο. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, και να δείξουμε εμείς μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ