Παπαθεοδώρου: «Νίκη με διπλή σημασία για τον ΠΑΟΚ»

Παπαθεοδώρου: «Νίκη με διπλή σημασία για τον ΠΑΟΚ»

Ξέσπασμα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ναντέρ, πανηγυρίζοντας μνε έντονο τρόπο την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ναντέρ και κυρίως τον τρόπο που ήρθε, με την ομάδα του να νικάει σε νεκρό χρόνο σχεδόν. Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του δικεφάλου εξήγησε ότι η νίκη αυτή έχει ευεργετική επίδραση στην ομάδα του για δύο λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή. Ήταν δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε αυτή την ομάδα η οποία είναι πολύ καλή. Μοιράζει καλά τη μπάλα, έχει πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα. Εμείς κοντρολάραμε την ψυχολογία μας, μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και πήραμε τη νίκη».

Για την εικόνα της Ναντέρ: «Τις τελευταίες δυόμιση εβδομάδες που επέστρεψαν οι τραυματίες της παίζει με την ίδια εικόνα, όπως αυτή που είδαμε σήμερα. Προέρχεται από σπουδαίες νίκες. Δεχτήκαμε σήμερα κάποια μεγάλα σουτ και δύσκολα, λόγω της ποιότητας που έχει. Εμείς όμως δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε την προσπάθειά μας. Για αυτό και στο τέλος καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τη σημασία αυτής της νίκης: «Η σημερινή νίκη μας κάνει καλό για δύο λόγους. Είναι η πρώτη νίκη στο Champions League και πλέον είμαστε εμείς αυτοί που ελέγχουμε την συνέχεια της παρουσίας μας. Είναι μία επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας. Επιπλέον, μας κάνει πολύ καλό στο ψυχολογικό κομμάτι. Οπότε πιστεύω έχει διπλή διάσταση. Μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Το μπάσκετ είναι άθλημα με συναισθήματα. Ο τρόπος που πήραμε τη σημερινή νίκη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Για την εικόνα της τρίτης περιόδου: «Είναι πιστεύω δεδομένο, ότι σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συνέπεια και τα 40 λεπτά. Είχαμε αποφασίσει το καλοκαίρι να φτιάξουμε ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες και αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να βρεις την απαραίτητη χημεία άμεσα. Θεωρώ ότι τα πράγματα κρίνονται μετά τον Ιανουάριο, για αυτό κάναμε αυτή την κίνηση. Όμως η ομάδα χρειάζεται το χρόνο της. Αυτό μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους. Δεν υπήρχε δικαιολογία αν χάναμε σήμερα το παιχνίδι. Επίσης, δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως θέλαμε τον χρόνο της προετοιμασίας που είχαμε λόγω των προβλημάτων.

Το ρόστερ είναι μεγάλο και χρειαζόμαστε παραπάνω χρόνο. Βέβαια, το μεγάλο ρόστερ σήμερα μας έδωσε τη νίκη, καθώς ο Ζάρας ήταν ο τελευταίος παίκτες που χρησιμοποιήθηκε και ήταν καθοριστικός και του αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή του».

Για την επιστροφή του Τζόουνς και τον Πόουπ: «Ο Τζόουνς είναι μοναδικός και ξεχωριστός παίκτης για εμάς. Τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν αλλού στην ομάδα. Η απουσία του ήταν κομβική. Μας βοήθησε αρκετά σήμερα και θα βρίσκεται στο ρόστερ από τη στιγμή που θα είναι υγιής. Θα αποφασίσουμε στο επόμενο διάστημα για το ποιος παίκτες θα μείνει στο ρόστερ».

Για τον Παπαντωνίου: «Ο Παπαντωνίου κλήθηκε εσπευσμένα να βοηθήσει την ομάδα λόγω του τραυματισμού του Γκος και το ότι ο Αθηναίου προερχόταν από τραυματισμό. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, χωρίς να έχει πάρει το χρόνο που του αναλογεί. Στις 3 του Νοέμβρη τελειώνει το συμβόλαιό του και θα συζητήσουμε μαζί του και θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ