Μπάνκι: «Υποφέραμε, αλλά κερδίσαμε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του μετά το κακό πρώτο ημίχρονο που είχαν κόντρα στη Ντιζόν

Μπάνκι: «Υποφέραμε, αλλά κερδίσαμε» | to10.gr

Η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή απόψε κόντρα στη Ντιζόν και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Ετσι λοιπόν ο Λούκα Μπάνκι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και την αντίδραση των παικτών του.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση που έπαιξε πάρα πολύ καλά και το απέδειξε μέχρι τέλους σήμερα. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ντιζόν έπαιξε εξαιρετικά στην επίθεση και είχε υψηλά ποσοστά στην επίθεση» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Υποφέραμε από την επιθετικότητά τους. Από το τέλος του πρώτου μέρους κατάλαβα ότι η ομάδα μου πρέπει να παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπαμε με τους παίκτες ότι μπορεί να μην έχει σημασία πως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο επιθετικότητας στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και η ομάδα απάντησε εξαιρετικά.

Είχαμε διάθεση και πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο